Bovenscheidend Vermogen

Bovenscheidend Vermogen is het nieuwste boek van Adriaan Oomen en wordt uitgegeven door Futuro Uitgevers. Je kunt het hier bestellen.

Wat maakt bepaalde merken en bedrijven nu bijzonder, en hoe komt het dat ze boven de concurrentie uitsteken? Dat zijn merken die ‘prikkelen’ en met passie en vuur een hoger doel nastreven. Kortom: merken die beschikken over Bovenscheidend Vermogen.


Consumenten krijgen elke dag zo’n 2.500 tot 3.500 commerciële prikkels te verwerken. Slechts een beperkt aantal daarvan dringt bewust tot ze door. Hoe zorg je dat jouw merk daarbij zit? Je moet klanten én medewerkers inspireren om impact te realiseren. Want zij helpen jouw merk betekenis te geven en het positieve verschil te maken.
 
Adriaan Oomen geeft in dit boek een inspirerende analyse van het Bovenscheidend Vermogen van merken, en geeft ondernemers en ondernemende managers direct bruikbare tips en tools om zelf Bovenscheidend Vermogen te realiseren.

Bestel hier (v.a. €22,95)
Simply great!
Adriaan Oomen slaagt erin een abstract thema als merkpositionering concreet te maken zonder concessies aan de theorie te doen. Door zijn beknopte stijl (elk woord op zijn plek) blijft het boek overzichtelijk én geeft het de lezer de keuze uit verschillende modellen. Talrijke voorbeelden zorgen ervoor dat er altijd iets tussen zit wat tot je verbeelding spreekt. Een perfecte steun voor diegene die niet dagelijks met branding bezig is en een indrukwekkende samenvatting voor branding aficionados. "Simple" is bovenscheidend in branding land. Bedankt voor de herinnering, Adriaan!

Silke Lock, Global Director Marketing & Communications at DEKRA
Inspiratie, maar ook vereniging
Een feest om te lezen voor iedere marketing- en/of communicatieprofessional. Adriaan illustreert met aansprekende voorbeelden hoe de positionering van merken werkt. En hoe je daar met je organisatie de beste keuzes in maakt.
Ook voor een vereniging als LTO Noord waardevol in de huidige omgeving: waarom kiezen agrarisch ondernemers er voor om lid van onze vereniging te zijn? Wat is ons bovenscheidend vermogen??
Inspirerend, enthousiasmerend en bovenal praktisch!


Saskia Toor, Manager Verenigingszaken, LTO Noord
Maak plaats!
Na 'Hebbes' is de 'Gentle Giant' Adriaan Oomen er met 'Bovenscheidend vermogen' opnieuw in geslaagd om een marketingboek te schrijven dat door zijn inhoud, leesbaarheid en directe toepasbaarheid, een must is voor iedereen die meer wil weten over hoe je je merk moet laden en wat je moet doen om je merk optimaal te matchen met alles wat je in je bedrijf doet of zou moeten doen.
Maak ruimte in je boekenkast door veel uitgebreide en diepgravende boeken weg te doen. Zet 'Bovenscheidend vermogen' er voor in de plaats. Niet met de rug, maar met de kaft naar voren.


Jan Stam, Marketing & Innovatiemanager Rabobank Nederland