Positioneren

We weten dat jouw merk Bovenscheidend kan worden door scherpe keuzes te maken. Als we even onbescheiden mogen zijn: wij zijn er heel goed in dat samen met jou voor elkaar te krijgen.

ADDFOCUS staat garant voor een pragmatische én beproefde benadering die is  gebaseerd op bewezen positionerings principes en die direct impact oplevert, intern én extern.

Propositie ontwikkeling

Bovenscheidend Vermogen staat of valt met waarmaken wat je belooft. Daarom helpen we je proposities te ontwikkelen die dat kunnen.

Dat doen we voor niet de minsten: grote merken als Essent, Rabobank en Reaal gingen je voor.
En ook Staatsbosbeheer, Summa College en Zuyd Hogeschool hielpen we met vernieuwende proposities.

Professionaliseren

Marketing en Communicatie afdelingen hebben soms behoefte aan een extra stap om maximaal impact te kunnen genereren.

ADDFOCUS heeft speciaal voor hen een 'High Impact' Trainingsprogramma ontwikkeld. Hiermee brengen we de medewerkers van deze afdelingen in 3 tot 5 stappen naar een blijvend hoger niveau.

Dat dit echt werkt, bewijzen de vele awards die veel van onze klanten wonnen nadat ze het High Impact Trainingsprogramma hadden gevolgd.

Ook ondersteunen we leidinggevenden bij het vergroten van hun impact middels klankbording en coaching langs de lijnen van inhoud en invloed.
Positioneren: Hoe doen we dat?
Hiervoor heeft ADDFOCUS een 360 graden aanpak ontwikkeld. Centraal staat het verbinden van de behoeften van de wereld om je heen met je eigen unieke kracht als merk plus het waarmaken van je belofte.
 

Hoe krijg je je medewerkers en klanten mee?
Opdat er geen ruis is tussen strategie en implementatie verzorgen we in het verlengde hiervan samen met jou de ontwikkeling van een impactvolle implementatie in de vorm van:

  • Branding & Design: naamgeving, logo's, huisstijl
  • Extern: Campagne concepten
  • Intern: Veranderprogramma's & Leadership coaching