ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen wilde graag investeren in de ontwikkeling en het verder professionaliseren van haar marketingcommunicatie afdeling. Focus lag op het scherper maken van de communicatie briefings en het voeren van een krachtige regie over de samenwerking met het (nieuwe) reclamebureau.

Met een speciaal trainingsprogramma op maat, waarin actuele cases van ASR centraal stonden, werden in interactieve workshops de briefings van de betrokken communicatieprofessionals tegen het licht gehouden en op basis van de ADD>IMPACT® methodiek stevig aangescherpt.

Door het toepassen van het ‘learning by doing’ principe tilden de betrokken medewerkers zichzelf en elkaar naar een structureel hoger professioneel niveau. Dit resulteerde in strakkere briefings en een scherpere aansturing van het reclamebureau met meer onderscheidende en krachtigere, herkenbaardere reclamecampagnes.

ASR Verzekeringen

  • ASR Verzekeringen wilde graag investeren in de ontwikkeling en het verder professionaliseren van haar marketingcommunicatie afdeling.