Addfocus

brengt een bovenscheidende belofte

Addfocus

brengt een bovenscheidende belofte

Samen maken we het verschil

Een inspirerende belofte waarmee je een positief verschil maakt voor je klanten en je medewerkers. Dat is wat wij brengen.

Adriaan Oomen

Ik ben oprichter van ADDFOCUS en ik breng jouw organisatie of merk een nieuwe belofte. Dat is mijn missie. Gedurende mijn loopbaan heb ik me hierin gespecialiseerd bij KPN, Reaal en Rabobank en later met ADDFOCUS bij tal van andere organisaties.

Het succes van de door mij geleide Rabobank-campagne met Jochem de Bruin, waarin de bank haar nieuwe Belofte introduceerde (‘Het is tijd voor een bank die het anders doet’) was mijn springplank voor de oprichting van ADDFOCUS.

Met ADDFOCUS heb ik vele organisaties in uiteenlopende sectoren mogen helpen met het Verleiden, Verbeelden en Versterken van hun Belofte. Dat is elke keer weer een prachtige ontdekkingsreis, waarin fascinatie en verwondering hand in hand gaan.

Naast mijn rol als adviseur geef ik regelmatig gastcolleges (o.a. bij Tias en Eurib) en schrijf ik boeken, waarin ik mijn opgedane kennis over betekenisvol positioneren graag deel.

Partners:

https://addfocus.nl/wp-content/uploads/2019/09/Jaap.jpg

Jaap van den Berg

Een creatieve en ervaren strategisch communicatieadviseur. Houdt ervan om mensen en organisaties te helpen zichzelf beter te leren kennen. En vervolgens hun identiteit beter uit te dragen.

https://addfocus.nl/wp-content/uploads/2019/05/ADDEXPERTS-Regisseur-van-Mogelijkheden.png

Ingrid Aarsman

Ik zie van nature of medewerkers op de juiste plek zitten en of zij zich volledig uitdrukken en uitspreken. Vanuit rust en betrokkenheid benoem ik messcherp wat er speelt en welke verandering er nodig is.

https://addfocus.nl/wp-content/uploads/2019/05/ADDEXPERTS-DonkeyPerformance.png

Ruud van der Donk

Ik vind met inspirerende woorden de weg naar de harten & hoofden van mensen, zodat zij richting krijgen, in beweging komen en tot actie overgaan.

https://addfocus.nl/wp-content/uploads/2018/09/fc64a843137c89c51ede48cdc123d971-1.png

Het Bovenscheidend Vermogen

In mijn nieuwste boek Bovenscheidend Vermogen geeft ik inzicht in wat bepaalde merken en bedrijven nu bijzonder maakt en hoe het komt dat zij boven de concurrentie uitsteken.

https://addfocus.nl/wp-content/uploads/2018/09/fc64a843137c89c51ede48cdc123d971-1-320x480.png

Het Bovenscheidend Vermogen

In mijn nieuwste boek Bovenscheidend Vermogen geeft ik inzicht in wat bepaalde merken en bedrijven nu bijzonder maakt en hoe het komt dat zij boven de concurrentie uitsteken.